Tietosuojaseloste

Palvelumme toteuttamiseksi tarvitsemme joitakin tietoja sinusta. Käsittelemme keräämiämme tietoja vastuullisesti ja sitoudumme suojaamaan yksityisyyttäsi, sekä tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa tietojesi käsittelyyn. Tällä tietosuojaselosteella kerromme henkilötietojesi käsittelystä. Tämän tietosuojaselosteen ehdot tulee hyväksyä käyttääksesi palveluitamme.



REKISTERINPITÄJÄ

Ahako Oy
Aleksis Kiven katu 76
00520 Helsinki
Puh: 0400767022
Sähköposti: info@ahako.fi


REKISTERÖIDYT

Asiakkaat
Potentiaaliset asiakkaat
Verkkosivuston käyttäjät


HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakassuhteen ylläpitäminen
Tilausten toimitus ja käsittely
Analytiikka
Markkinoinnin suuntaaminen


TALLENNETTAVAT TIEDOT

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Postiosoite
Ip-osoite
Tiedot käsitellyistä tilauksista


TIETOJEN SÄILYTYS JA SUOJAUS

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.


KUINKA KAUAN TIETOJA SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi ainoastaan tarvittavan ajan täyttääksemme tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin laissa asetettujen velvollisuuksien kuten kirjanpitolain toteuttamiseksi.


OIKEUTESI

Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta tallentamamme henkilötiedot
Sinulla on oikeus pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista
Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
Sinulla on oikeus kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle jos koet että rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä käsitellessämme henkilötietojasi


TIETOJEN LUOVUTUKSET

Emme pääsääntöisesti luovuta tietojasi Ahako Oy:n ulkopuolelle
Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi
Käytämme selaustietoja analytiikkatarkoituksiin (Google Analytics). Analytiikkatarkoituksiin käytettävää tietoa ei pystytä yhdistämään henkilöön.
Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä


EVÄSTEET

Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet ovat selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Käytössä on väliaikaisia istuntotunnus -evästeitä, jotka sulkeutuvat, kun suljet selaimen ja pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat päätelaitteellesi. Evästeillä on voimassaoloaika, jonka jälkeen eväste poistuu selaimesta. Kerätty tieto on nimetöntä, eikä sivustolla suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää henkilöön.
Hyödynnämme Google Analyticsia kävijöihin liittyvässä analytiikassa. Halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä.
Lue lisää evästeistä


Voit ottaa milloin vain meihin yhteyttä tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä asioissa sähköpostilla info@ahako.fi tai puhelinnumeroon 0400767022



 

 


Ahako Oy © 2012