Back App

Freddy keksi Back App -tasapainotuolin ja paransi sillä selkänsä

Kärsittyäni vuosia selkäongelmista ja käytyäni läpi kaksi selkäleikkausta sain idean Back App tuolista. Nykyään istun Back App -tuolilla päivittäin töissä tietokoneen ääressä. Back App tuolilla harjoittelu on tärkeä osa päivääni, koska haluan pitää selkäni kunnossa. Nyt selkäni on terve, ja voin tehdä sekä toimistotöitä että fyysistä työtä ilman ongelmia.

Idea Back App -tuolista tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta - tuoli, jolla istutaan pallon (tasapainolevyn) päällä jalat jalkalevyllä, jonka vaimentava materiaali pehmentää liikettä. Keksintö vaikutti lupaavalta, ja sain paljon myönteistä palautetta käyttäjiltä. Koska kuitenkin olen koulutukseltani tiedemies, halusin saada todisteita. Siksi pyysimme yhteensä 364:ää fysioterapeuttia, kiropraktikkoa, toimintaterapeuttia ja lääkäriä kaikista Pohjoismaista testaamaan Back App tuolin. Testin tulokset ovat erinomaiset: 98,1 % oli sitä mieltä, että selkäpotilaat voisivat hyötyä Back App -tuolilla istumisesta. 97 % sanoi, että Back App tuolilla harjoitteleminen vaikutti positiivisesti alaselkään. Yli 96 % piti istumista Back App tuolilla miellyttävänä, ja 96 % suosittelisi Back App -tuolia potilailleen. Mahtava testitulos!

Olemme kysyneet myös Back App -tuolin ostajien kokemuksia sen vaikutuksista. 77 % vastasi, että Back App -tuolilla istuminen oli vaikuttanut myönteisesti heidän terveyteensä. 96 % vastanneista aikoi suositella Back App -tuolia muillekin.

Lisätietoa: www.backapp.fi

 

 

Järjestys:

Back App 2.0 - tasapainotuoli
Back App 2.0. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen
Suositushinta 564,00€
Back App 360 - tasapainolauta
Back App 360 vilkastuttaa verenkiertoa!
Suositushinta 149,00€

Ahako Oy © 2012