Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

Surf synkron


Surf - työtuoli on kehitetty yhdessä ergonimisti Ellen Wheatleyn kanssa. Hän on opiskellut ergonomiaa Ruotsissa ja Englannissa. Häntä pidetään oman alansa huippuammattilaisena Ruotsissa.

Surf-sarjan tuolien kokoonpanoissa on useita varustevaihtoehtoja, voit esimerkiksi valita nylon tai alumiiniristikon. Voit valita heidän vakiokangasmallistostaan sopivan kankaan itsellesi tai voimme verhoilla tuolit juuri Sinun haluamallasi kankaalla.

Voit lisätä tuoliisi myös

  • Istuinsyvyydensäädön
  • Korkeus, syvyys ja liukusäädettävät käsinojat
  • Joihinkin malleihin on mahdollista lisätä korkeus- ja kallistuskulman säädöllä olevan niskatuki.
  • Voit jopa vaihtaa tuolisi koko toimintamekanismin toiseen eli Syncro-mekanismista Freefloat-mekanismiin tai toisin päin. Myös jälkikäteen. Tällöin sinun ei tarvitse hankkia kokonaan uutta tuolia.
Järjestys:

Surf Synkron (keskikorkea) työtuoli
Moderni, korkeaselkäinen työtuoli syncro-mekanismilla.
Suositushinta 0,00€
Surf Synkron (korkea) työtuoli
Moderni, korkeaselkäinen työtuoli syncro-mekanismilla.
Suositushinta 0,00€

Ahako Oy © 2012