Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

Backapp

Freddy keksi Backapp -tasapainotuolin ja paransi sillä selkänsä

Kärsittyäni vuosia selkäongelmista ja käytyäni läpi kaksi selkäleikkausta sain idean Backapp tuolista. Nykyään istun Backapp -tuolilla päivittäin töissä tietokoneen ääressä. Backapp tuolilla harjoittelu on tärkeä osa päivääni, koska haluan pitää selkäni kunnossa. Nyt selkäni on terve, ja voin tehdä sekä toimistotöitä että fyysistä työtä ilman ongelmia.

Idea Backapp -tuolista tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta - tuoli, jolla istutaan pallon (tasapainolevyn) päällä jalat jalkalevyllä, jonka vaimentava materiaali pehmentää liikettä. Keksintö vaikutti lupaavalta, ja sain paljon myönteistä palautetta käyttäjiltä. Koska kuitenkin olen koulutukseltani tiedemies, halusin saada todisteita. Siksi pyysimme yhteensä 364:ää fysioterapeuttia, kiropraktikkoa, toimintaterapeuttia ja lääkäriä kaikista Pohjoismaista testaamaan Backapp tuolin. Testin tulokset ovat erinomaiset: 98,1 % oli sitä mieltä, että selkäpotilaat voisivat hyötyä Backapp -tuolilla istumisesta. 97 % sanoi, että Backapp tuolilla harjoitteleminen vaikutti positiivisesti alaselkään. Yli 96 % piti istumista Backapp tuolilla miellyttävänä, ja 96 % suosittelisi Backapp -tuolia potilailleen. Mahtava testitulos!

Olemme kysyneet myös Backapp -tuolin ostajien kokemuksia sen vaikutuksista. 77 % vastasi, että Backapp -tuolilla istuminen oli vaikuttanut myönteisesti heidän terveyteensä. 96 % vastanneista aikoi suositella Backapp -tuolia muillekin.

Lisätietoa: www.backapp.eu

 

 

Järjestys:

Backapp 360 - tasapainolauta
Backapp 360 vilkastuttaa verenkiertoa!
Suositushinta 149,00€
Backapp Hipp - tuoli
Backapp Hipp -tuolissa on sama ainutlaatuinen teknologia kuin Backapp Smartissa.
Suositushinta 349,00€
Backapp Smart - tuoli
Backapp Smart. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemukse
Suositushinta 579,00€
Backapp Wheels
Backapp on helppo tehdä helpommin siirrettäväksi. Riittää, kun lisäät siihen pyöräalustan.
Suositushinta 240,00€

Ahako Oy © 2012