Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

Futu


Tyylikäs ja älykäs. HÅG Futu Työtuolit

HÅG Futu -tuolissa yhdistyvät parhaat ominaisuudet kahdesta eri maailmasta: edistyksellinen ydin perustuu HÅGin uuteen inBalance-tekniikkaan, ja puhdaslinjaisen ja yhtenäisen muotoilunsa ansiosta HÅG Futu on pikemminkin huonekalu kuin toimistotuoli. Helppokäyttöinen tuoli sopii yhtä hyvin niin suuriin avokonttoreihin kuin pienempiin yksilöllisiin toimistohuoneisiin. Vaikka HÅG Futu on täysin funktionaalinen tuoli, siitä puuttuvat vaikutelmaa häiritsevät ulostyöntyvät ja kömpelöt vivut ja säätönupit. Norjan muotoiluneuvosto palkitsi sen erinomaisesta muotoilusta 2009. Palkinto annetaan tunnustuksena saavutuksista, joissa muotoilun avulla on luotu innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja. Raati totesi muun muassa näin: ”HÅG Futun innovatiivisuus piilee kaikessa siinä, mikä tuolista on poistettu. Tämä ei ole pelkkä istuin vaan huonekalu.” Erinomaisesta muotoilusta myöntämänsä Design Excellence -palkinnon lisäksi Norjan muotoiluneuvosto on palkinnut HÅG Futun myös Sustainability Design Award -ympäristöpalkinnolla. Kriteerinä oli elinkaarinäkökulmasta arvioituna merkittäviä ympäristöominaisuuksia tarjoavan tuotteen tai ratkaisun suunnittelu.

Järjestys:

HÅG Futu 1020 työtuoli
HÅG Futu -mallissa on ristiselän tuki ja istuinsyvyyden säätömahdollisuus.
Suositushinta 736,00€
HÅG Futu 1070
HÅG Futu Communication on HÅG Futu -toimistotuoliin sopiva vierastuoli.
Suositushinta 435,00€

Ahako Oy © 2012