Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

RBM

Tanskan huonekalualan filosofia

Tavoitteenamme on suunnitella, kehittää, valmistaa ja markkinoida vankkoja ja laadukkaita kalusteita. Olemme tehneet niin 25 vuotta. Meidän huonekalumme ovat design-tuotteita, jotka palvelevat istujaa niin visuaalisesti kuin toiminnallisesti. Ominaista tuotteille on yksinkertaisuus ja selkeä suunnittelu kohtuuhintaan.

Tehtaamme on nykyaikainen mutta käsityöllä on edelleen suuri merkitys tuotteiden valmistuksessa, jotta voisimme noudattaa laadullisia ja eettisiä arvojamme. Tiedon, tutkimuksen ja osaamisen kautta RBM on myötävaikuttanut luomaan lukuisia työtiloja, jolloin niiden käyttäjät ovat päässeet nauttimaan ergonomisista tuotteista, mukavuudesta ja yksilöllisistä säätömahdollisuuksista. Meidän huonekalumme kannustavat yksilöllisyyteen ja liikkuvuuteen myös istuttaessa.

Kaikilla tuotteilla on kuuden vuoden takuu
RBM:llä on kunnia valmistaa ja toimittaa toimisto-, neuvottelu- ja ruokalakalusteita, jotka vastaavat laatu- ja suunnitteluvaatimuksia. Tästä johtuen myönnämme kuuden vuoden takuun valmistusvirheitä vastaan kaikille tuotteillemme. Kaasujousilla on elinikäinen takuu.

http://www.rbmfurniture.fi

 

 

Järjestys:

RBM Ana
RBM Ana-tuolilla saa rahalle vastinetta ja se on yksi suosituimmista tuoleistamme.
Suositushinta 0,00€
RBM Ballet
Inspiroiva tuoli, jolla on klassinen muotoilu.
Suositushinta 179,00€
RBM Bella
RBM Bella - tuoli jota voi käyttää kaikissa tilanteissa joka yrityksessä.
Suositushinta 199,00€
RBM e-Connect/u-Connect
RBM Connect-pöydät ovat paitsi liikuteltavia myös kevyitä, mukautuvia ja helppokäyttöisiä.
Suositushinta 495,00€
RBM Flip and Fold
Monipuolinen ja osista muodostuva istuinkonaisuus erikoistiloihin.
Suositushinta 2 490,00€
RBM Noor
Klassista skandinaavista laatua ja toiminnallisuutta.
Suositushinta 145,00€
RBM Sweep
Uppoudu ja anna itsesi levätä.
Suositushinta 1 950,00€
RBM Twisted Little Star
Laatupöytä, jolla on ainutlaatuinen ja nerokas muoto.
Suositushinta 955,00€

Ahako Oy © 2012