Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

SALLI SATULATUOLI


Ergonomia toimistotyössä – löydä itsellesi paras työtuoli
 
  • hyvä ryhti
  • toimiva verenkierto
  • esteetön hengitys
Ergonominen istuma-asento tekee työnteosta miellyttävämpää ja auttaa jaksamaan. Hyväryhtisessä asennossa henki kulkee vaivattomasti ja aivot saavat tarpeeksi happea, mikä pitää sinut virkeänä. Hyvä ryhti tarkoittaa myös selän luonnollista asentoa, jossa alaselässä on pieni notko ja asento ei ole kumara.
 
Hyvää asentoa tukee myös säädettävä pöytä, jonka ääressä voi työskennellä välillä myös seisten. Satulatuolilla istuma-asento on perinteistä toimistotuolia korkeampi, joten säätyvä pöytä on oivallinen pari sille. Näytön yläreunan tulisi olla silmien tasalla, jotta pään kumartaminen ei rasita niskanikamia ja -lihaksia.
 
 
KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS.

Ahako Oy © 2012