Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

Pro


Pro – malliston suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti käyttäjän tarpeet. Ainutlaatuisen multimekanismin ansiosta tuoleissa on monipuoliset säätömahdollisuudet joka takaa jokaiselle istujalle juuri oikean istuma-asennon. Säädettävä keinumekanismi mahdollistaa myös aktiivisen liikkeen ja rentoutumisen työtehtävien lomassa.

Pro – malliston valmistuksessa on pyritty ottamaan huomioon kestävä kehitys ja ympäristönäkökohdat. Jalkaristikoiden lisäksi myös muut tuolissa käytetyt alumiiniosat on tehty kierrätetystä alumiinista. Muoviosien valmistuksessa on myös käytetty soveltuvin osin kierrätysmuovia.

Kokeile tuolien animaatioita:

Pro 20

Pro 40

Järjestys:

Pro 20 työtuoli
Pro 20 -työtuolimalli on suunniteltu toimiston ammattilaisille.
Suositushinta 317,00€
Pro 40 työtuoli
Pro 40 -työtuoli on suunniteltu toimiston ammattilaisille.
Suositushinta 457,00€
ProNet 5 työtuoli
Verkkoselkäinen uutuustuoli keskikorkealla selkänojalla!
Suositushinta 268,00€
ProNet 6 työtuoli
Verkkoselkäinen työtuoli korkella selkänojalla!
Suositushinta 298,00€

Ahako Oy © 2012