Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

Sideways


Tulevaisuuden muotoilua. HÅG Sideways Asiakas- ja Vierastuolit

HÅG Sideways sopii erinomaisesti moderniin neuvottelukulttuuriin. Tämä mallisto vie skandinaavisen huonekalusuunnittelun jälleen askeleen eteenpäin. Edistyksellisessä ja mukavassa neuvottelutuolissa istuja voi helposti kääntyä moneen eri suuntaan. Istuin on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja samalla vapautta aktiiviseen istumiseen. Tuolin selkäosan taakse kiertyvä käsinoja antaa tukea ja keventää olkapäiden kuormitusta istuttaessa sivusuunnassa. HÅG Sideways -mallien selkänojia on saatavana neljää eri väriä: musta, okra, hiekka ja oliivi. Istuimia on saatavana HÅG Total Colour -malliston kankailla sekä HÅG Sideways -mallistoon erityisesti suunnitellulla SoftGrid-kankaalla verhoiltuna.

Järjestys:

HÅG Sideways 9730
HÅG Sideways 9730 -mallin muovista selkänojaa on saatavana neljää eri väriä: musta, okra,
Suositushinta 519,00€
HÅG Sideways 9732
HÅG Sideways 9732 -mallin muovista selkänojaa on saatavana neljää eri väriä: musta, okra,
Suositushinta 603,00€
HÅG Sideways 9740
HÅG Sideways 9740 -mallia on saatavana kaikilla HTC-tekstiileillä verhoiltuna.
Suositushinta 603,00€
HÅG Sideways 9742
HÅG Sideways 9742 on saatavissa kaikilla HTC-tekstiileillä verhoiltuna.
Suositushinta 684,00€

Ahako Oy © 2012