Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

Team


Laajasta Team -mallistosta löydät sopivan tuolin niin koululaiselle kuin toimistoammattilaiselle.

Team -työtuolit ovat valmistettu laadukkaista osista ja komponenteista, käyttäen ISO-9002 laadunvalvontajärjestelmän mukaisia asetuksia.

Team -työtuolien kankaat ja pehmusteet ovat kestäviä sekä paloturvallisia (SL 2). Kaikilla malleilla on kolmen vuoden (3 V)takuu.

I-CON kankaat on käsitelty likaa hylkivällä Teflon®-käsittelyllä, ja niitä on saatavana sinisenä, punaisena ja mustana (Junior ja Studen mallit vain sin ja pun).

Team -tuolit on varustettu lattiaa säästävillä pehmeillä PU-pyörillä. Kaasujousen korotussarja, jalkarengas ja liukunastat on saatavana lisävarusteena.

Järjestys:

Team 11 työtuoli
Suunnittelunarvoasteikon yläpuolella.
Suositushinta 303,00€
Team 30 työtuoli
Niskatuellinen huipputuoli monipuolisilla säädöillä
Suositushinta 435,00€
Team 9 Plus työtuoli
Team 9+ tarjoaa istumisasentoon liittyviä ratkaisuja - yhdellä säätövivulla.
Suositushinta 208,00€
Team 9 työtuoli
Toimistoammattilaisen luottoistuin.
Suositushinta 158,00€

Ahako Oy © 2012