Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

Backapp 360 - tasapainolauta

Backapp 360 - tasapainolauta
Backapp 360 - tasapainolauta
149.00 Brand New 990 0):?> In stock! Order now! Out of stock
Valmistaja: Backapp
Tuotekoodi: Backapp 360

Suositushinta 149,00€
Määrä:  

Backapp 360 vilkastuttaa verenkiertoa!

Backapp 360 - tasapainolauta

Seisoessasi ja tasapainoillessasi Backapp 360 -tasapainolaudalla liikut vapaasti kaikkiin suuntiin. Tämän hienovaraisen harjoittelun ansiosta nilkkojen, jalkojen, polvien, lonkkien ja selän nivelet ja lihakset vahvistuvat. Backapp 360 vilkastuttaa verenkiertoa erityisesti pohkeissa sekä ehkäisee nilkkojen, polvien ja lonkan vammoja.

Backapp 360 -tasapainolauta on luonteva osa modernia toimistoa. Vaihtelemalla asentoa välillä istuen Backapp -tuolilla ja välillä seisten  Backapp 360 -laudalla saat parhaat edellytykset hyvään kuntoon ja terveyteen työpaikalla.

Lisätietoa: www.backapp.eu

Backapp -tuoli ja Backapp 360 -tasapainolauta hyödyntävät patentoitua Backapp -teknologiaa. Miellyttävä 360 asteen liike saavutetaan tasapainoilemalla pallon ja pehmuistetun renkaan päällä.  Tasapainoillessasi Backapp 360 -laudalla liikut vapaasti kaikkiin suuntiin. Kiertämällä punaista säätönuppia, pystyt muuttamaan tasapainoharjoituksen tehoa. Pehmustettu rengas tekee liikkeestä ja tasapainoharjoittelusta miellyttävää.

 

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 24%

Ahako Oy © 2012