Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

Backapp Smart - tuoli

Backapp Smart - tuoli
Backapp Smart - tuoli Backapp Smart - tuoli Backapp Smart - tuoli Backapp Smart - tuoli
579.00 Brand New 968 0):?> In stock! Order now! Out of stock
Valmistaja: Backapp
Tuotekoodi: Backapp Smart

Suositushinta 579,00€
Määrä:  

Backapp Smart. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

Backapp Smart on alkuperäinen Backapp-tuoli

Backapp Smartilla on yli 100.000 käyttäjää ympäri maailmaa. Premium-malli, jossa on pehmeä istuin, alumiininen runko ja se on mahdollista yhdistää Backapp-pyörätasoon.

Backapp Smart on alkuperäinen Backapp Smart, jolla istutaan jalat jalkalevyn päällä. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

Backapp -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Backapp vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan. Backapp –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

 

Vakiovärit:

Nordic Wool - villakangas: musta

Alcantara:

  • Musta
  • Punainen
  • Sininen
  • Harmaa

Skai: musta 

Elmosoft: musta

Pallonvärit: Musta tai punainen

Runko: Hopea, musta, kiillotettu alumiini

Pyöräalusta: Harmaa tai musta

Suunnittele oma Back App

 

Lisätietoa: www.backapp.eu

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 24%

Ahako Oy © 2012