Hei !

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä, myymmekö lainkaan yksityisasiakkaille johtuen sivuillamme olevista verottomista hinnoista. Myymme toki ja olemmekin avanneet verkkokaupan, johon olemme lisänneet suosituimpia tuotteita juuri nyt. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä linkistä: www.sahkopoydat.fi

Jos verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, laita vaikka WhatsApp-viesti numeroon 045 111 1822 tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin etsitään ratkaisu yhdessä!

HILO 1000 sermi

HILO 1000 sermi
HILO 1000 sermi HILO 1000 sermi HILO 1000 sermi HILO 1000 sermi HILO 1000 sermi HILO 1000 sermi HILO 1000 sermi HILO 1000 sermi
0.00 Brand New 0 0):?> In stock! Order now! Out of stock
Tuotekoodi: HILO 1000 sermi

Suositushinta 0,00€
Määrä:  

Toimiston joustava sermiratkaisu

HILO
 
Toimiston joustava sermiratkaisu
 
Muutos, uudelleen järjestys vai yksinkertaisesti pyrkimys parantamaan mahdollisuuksia työskennellä tehokkaasti olemassa olevassa toimistoympäristössä? HILO sermiratkaisu ei tee kompromisseja, vaan se on suunniteltu pienempiäkin yksityiskohtia myöten, kasvattamaan tuottavuutta ja lisäämään työviihtyvyyttä.
 
HILO on vankka ja hyvin suunniteltu sermiratkaisu, joka on rakennettu huolellisesti. Sisämitaltaan sermi on 108cm syvä, jolloin koko ihmisen ympärillä oleva työtila hyödynnetään maksimaalisesti. Materiaalit ja mitat tarjoavat parhaat mahdolliset äänen ja visuaalisen kuvan suojausominaisuudet sekä näytön takana että hyvän akustisen ympäristön koko huoneessa. Ainutlaatuinen kokonaisuus ja tinkimätön muotoilu yhdistävät yksilölliset tarpeet. HILO sermiratkaisulla saavutetaan häiriöttömän ja avoimen toimiston parhaat edut. HILO sermi on helppo säätää vuorovaikutuksesta, äänenvaimennettuun yksityisyyteen, napin painalluksella. Hilo on täysin irrotettu pöydästä.
 
 
Hiljaiset huoneet, ryhmähuoneet ja puhelinkopit ovat hienoja, mutta toisinaan ne eivät yksinkertaisesti riitä ja pienemmissä toimistoissa niitä ei ehkä ole ollenkaan. HILO: lla toimistosi saa täysin uudenlaisen huonekaluryhmän, joka täydentää suurten toimistojen
perinteisiä, hiljaisempia osia tai korvaa ne kokonaan pienissä, rajoitetuissa toimistoympäristöissä.
 
HILO on myös hyvä parantamaan monitilatoimiston osia, jotka sijaitsevat hissien, portaiden, kahviloiden tai wc: n vieressä. Paikat, joissa yksinkertaisempi osiointi ei riitä. Paikat, joissa tarvitset jaotellumman työympäristön, ilman että sinun pitää vaihtaa paikkaa hyvinkin kauas. 
 
 
Työympäristön räätälöinti
-ihmiset ovat erilaisia
 
Sama toimistoympäristö voidaan kokea hyvin eri tavalla. Ekstrovertti persoonallisuus menestyy täysin avoimessa toimistoympäristössä. Toiset vaativat rauhaa ja hiljaisuutta voidakseen tuntea olonsa hyväksi ja pystyäkseen  työskentelemään. He etsivät aina toimiston hiljaisinta osaa tai hiljaista osastoa riippumatta siitä, mitä tehtäviä he tekevät. Joskus asiakkaamme ovat valinneet HILO-ratkaisun henkilöille, jotka sitä eniten tarvitsevat.
 
HILO on usein valittu myös osaksi kuntoutusohjelmien ratkaisua.
HILO:n ollessa ylhäällä merkitsee se - "älä häiritse minua nyt!"
HILO sermin ollessa alhaalla, mahdollistaa se tehokkaan kommunikoinnin.
HILO antaa toimiston pysyä valoisana, hyvin suunniteltuna ja kutsuvana, vaarantamatta merkittävimpien tilanjakajien parhaita ominaisuuksia.
Hilo on irti työpöydästä.
 
ISO-testattu äänenvaimennus
 
Hilo sermin 20mm:n äänieristys on valmistettu kierrätetyistä PET pulloista, jota ympäröi 6mm:n puukehys molemmilla puolilla. HILOssa yhdistyvät tehokas äänieristys ja äänenkäytön mahdollisuudet, läpi huoneen. Katso testitulokset täältä.
 
HILO TUOTTEISTA LISÄÄ TIETOA.
Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 24%

Ahako Oy © 2012